День здоров'я в ЦПМСД № 1 Дніпровського району

За ініціативи начальника Управління охорони здоров'я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Карабаєва Д.Т., з 17 вересня до 29 жовтня 2015 року, проходили Дні здоров'я в ЦПМСД № 1 Дніпровського району.

Десятки людей, щочетверга, були обстежені безкоштовно: флюорографія органів грудної клітини, глюкоза крові, ЕКГ, УЗД щитовидної залози та молочних залоз.

Всі, хто звернувся до Центру, за бажанням, були оглянуті та проліковані терапевтом, кардіологом, ендокринологом, неврологом, ЛОР-лікарем, гінекологом, урологом, хірургом, мамологом, офтальмологом та дерматологом.

На протязі двох тижнів працював пересувний мамограф, було обстежено близько 150 жінок та виявлено 3 хворих на рак молочної залози.

Серед обстежених та оглянути лікарями виявлено вперше:

– 37 хворих на цукровий діабет;

– 22 хворих на вузловий зоб;

– 44 хворих на гіпертонічну хворобу;

– 11 хворих жінок на передракові захворювання статевих органів;

– більше 50 хворих на катаракту;

– 2 хворих на туберкульоз.

Враховуючі велику кількість звернень в Дні здоров'я населення працездатного віку та багато добрих відгуків з проханням продовжити профілактичні огляди в ЦПМСД № 1 Дніпровського району, з грудня місяця, ІІ та ІV субота місяця, будуть працювати вузькі фахівці для зручності надання медичної допомоги населенню.

 

 

 

 

  

розклад роботи твого лікаря

Подивитися